Betalend parkeren in Maritiemwijk uitgebreid

woensdag 23 februari 2011
Terug naar overzicht

Betalend parkeren in Maritiemwijk uitgebreid

De gemeente Molenbeek heeft beslist om vanaf half maart het beheerd parkeren in de Maritiemwijk uit te breiden. Daarmee wordt het betalend parkeren in de zone tussen De Ribaucourtstraat en de Jubelfeestlaan een feit. In het kader van deze nieuwe fase organiseert de dienst Mobiliteit een  informatievergadering op woensdag 2 maart.

Jef Van Damme, schepen van mobiliteit in Molenbeek, is tevreden. “Ik zet zwaar in op betalend parkeren, omdat ik wil dat inwoners van Molenbeek zo aangenaam mogelijk kunnen leven. De zones van betalend parkeren helpen daarbij, want mensen die niet in de buurt wonen en dus niet over een parkeerkaart beschikken, kunnen dan de plaatsen van de inwoners niet innemen.”

Op woensdag 2 maart om 19u houdt de dienst mobiliteit in haar kantoren (Opzichtersstraat 63-65) een infovergadering om er de vragen van mensen uit de Maritiemwijk over deze nieuwe fase te beantwoorden. Tijdens die infovergadering kunnen de inwoners van Molenbeek een parkeerkaart aanvragen. Breng hiervoor een kopie mee van je identiteitskaart en een kopie van het inschrijvingsbewijs van je voertuig.

Indien je er niet kan bijzijn op de informatievergadering, kan je het aanvraagformulier voor een parkeerkaart downloaden van op de site van gemeente Molenbeek (http://www.molenbeek.be/fichiers-nl/MOBILITE%20-%20NL%20-%20Formulier%20aanvraag%20parkeekaart%20-%2008%2002%2011.pdf ) of je kan contact opnemen met de dienst Mobiliteit (02/412 05 70- parking.1080@molenbeek.irisnet.be Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken )

 

Bekijk hier een plannetje van de straten die in deze fase betalend parkeren worden: ppayant_maritime