De Molenbeekse Nachtbrakers trekken er weer op uit!

woensdag 16 juni 2010
Terug naar overzicht

De Molenbeekse Nachtbrakers trekken er weer op uit!

Reeds voor de zevende keer organiseert curieus Molenbeek op zaterdag 19 juni 2010 deze boeiende tocht door nachtelijk Molenbeek. Bedoeling is om telkens een ander stuk van de gemeente te leren kennen met een boeiende blik voor en achter de schermen. Dit jaar gaan de Nachtbrakers door op zaterdag 19 juni 2010. Dit jaar is het historische hart van Molenbeek aan de beurt. Een net gerestaureerde kerk van architect Diongre, het gemeentehuis, nieuwe woonprojecten van de GOMB, buurtwerking, een Duits café met een Azeri uitbater, een nachtelijk bezoek aan de studio's van Ultima Vez,...: het historische centrum heeft heel wat te bieden!

Onze tocht voert ons langs kunstprojecten, bouwprojecten en caféprojecten. Dit laatste letterlijk, de wandeling wordt afgewisseld door de nodige caféstops en er wordt eten voorzien. Beginnen doen we om 18 uur stipt (verzamelen vanaf 17u30) op het terras van café Chope (op zich al een curiosum, met Duitse bierpullen en een Azeri uitbater) vlakbij metro 'Graaf van Vlaanderen'. Het einde is verwacht voor middernacht, al kunnen enthousiastelingen natuurlijk steeds langer doorgaan.

Inschrijven kan door een berichtje aan Jan Scharlaekens, jan.schaerlaekens@gmail.com Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken en door 12 euro over te schrijven op rekening 523-0802574-71 van curieus Molenbeek.

De Nachtbrakers blijken ook elk jaar een leuke gelegenheid om nieuwe mensen mee te brengen, nieuwe bewoners 'in te wijden', nieuwe kennissen op te doen. Aarzel dus niet om deze uitnodiging te te melden aan mogelijks geïnteresseerden!

Hopelijk tot dan!