Nieuwjaarsreceptie sp.a Molenbeek op 15 januari

maandag 02 januari 2012
Terug naar overzicht

Nieuwjaarsreceptie sp.a Molenbeek op 15 januari

Schepen Jef Van Damme, sp.a Molenbeek en curieus Molenbeek nodigen u uit op de nieuwjaarsreceptie van sp.a Molenbeek op zondag 15 januari vanaf 15u30 in in Dienstencentrum Randstad, Hovenierstraat 47 in Molenbeek.

Het bestuur van sp.a Molenbeek wenst u een goede start van het nieuwe jaar! 2012 is voor sp.a Molenbeek een belangrijk jaar. Er vinden immers gemeenteraadsverkiezingen plaats. Tijd dus om een bilan op te maken van de sp.a-inbreng de voorbije vijf jaar en naar de toekomst te kijken. Het belooft een spannende campagne te worden!

Om het jaar goed te beginnen start sp.a Molenbeek met een glas en een hapje. De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie vindt plaats op zondag 15 januari vanaf 15.30 in Dienstencentrum Randstad, Hovenierstraat 47, 1080 Molenbeek. Een ideale gelegenheid dus om een glas te drinken, elkaar een gelukkig Nieuwjaar te wensen, bij te praten en even vooruit te kijken! De receptie staat open voor iedereen, nodig gerust ook buren, vrienden en kennissen uit! Er is kinderanimatie voorzien.

Het sp.a bestuur hoopt u talrijk te mogen ontmoeten op 15 januari!